My drobni inwestorzy nie wiemy co stoi za tym dzisiejszym handlem. Wolumen wiadomo duży ale niewykluczone, że papier szedł z rączki do innej znajomej rączki. Ale generalnie źle to wygląda, na miedzi też niezbyt ciekawie o czym pisałem wczesniej. Ja dzisiaj skupowałem longi wg jakiegoś tam schematu ale pewny swoich dzisiejszych decyzji to nie jestem bo nie jestem zwolennikiem łapania spadających noży, ale........... Przejrzałem na szybko wczoraj najważniejsze kwestie w raporcie i dla mnie jako osoby zajmującej się finansami raport za 3Q jest całkiem przyzwoity. Po otwarciu luką nie przypuszczałem na początku, że w 2 godziny tak zdołują papier.Giełda to nie jedna sesja... a dzisiejszy dzień na miedziaku myśle,że to nie przypadek, że to duża spekuła.... a spekuła w którą stronę by nie była ma za zadanie wprowadzić w błąd większość uczestników rynku. No chyba, że jutro sytuacja się powtórzy... no to zmienie zdanie na temat tego ruchu :-))) Zysków życzę i mocnych nerwów.... emocje to najgorszy doradca.