Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: będzie dobrze

to na ile poleci to najstarsi górale nie wiedzą! Nie należy również kierować się analizą techniczną. Nie w takim przypadku. Słuchaj, Agroma dwa lata temu robiła przychody rzędu 3 mln zł miesięcznie w sezonie! Wtedy ludzie tego nie doceniali. Popełnili kilka błędów w tym m. in. to że związali się z jednym klientem i w dużym stopniu się przez to ograniczyli. W tym biznesie trzeba być elastycznym, a właśnie teraz to robią. Troche odbiegłem od tematu. Jeżeli uważasz że akcji w obrocie jest mało to się mylisz. Ludzie trzymaja akcje bo nie chcą sprzedawać ze stratą. Niecierpliwi już sprzedalii dlatego jest tak nisko. Jeśli zwiekszy się popyt myśle, że pojawią się nowe zlecenia na sprzedaż, a więc spokojnie. A co do kursu to wszysko zależy od wielu czynników. AGROMA potencjał do wzrostów ma ogromny. Ale poczekajmy na konkrety. Ja osobiście czekam aż zaczną pisać informacje o przychodach miesięcznych tak jak to kiedyś miało miejsce, może jakiś kontrakt albo nowa "osoba" w akcjonriacie. Pozdrawiam wytrwałych.
PS. Mają teraz sezon, pogoda jest więc mam nadzieje, że raport za II kw br będzie w końcu DOBRY!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AGROMA -33,33% 0,02 2016-11-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.