Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: baton postawiony - na razie chyba koniec wzrostu

Dla mnie ważne jest ,że najpierw są czyny a póżniej informacje.
Miało być do 25 03 i jest do 25 03 parafowanie umowy !
Podpisanie nastapi pewnie w kwietniu ! Tempo jak na MSP zawrotne.
Miałem nadzieję ,że zakupy robione przez Waldka będą wieksze ! ale ma czas jeszcze ok 5 tygodni do następnego okresu zamkniętego!
Mam nadzieję ,że dokupi z 50 000szt więc bedzie to odpowiedni sygnał!
Miał podać strategię do konca marca-myślę ,że czeka na ostateczne podpisanie umowy z bzgraf i wtedy poinformuje rynek a ,że plan ma to teraz już jestem pewny.
Kompap + ozgraf+bzgraf razem ok 75mln przychodu w 2010roku
2011 powino być 80-90 mln! efekt synergii ;wspólne zakupy ,księgowość zarządzanie ;uzupełnienie parku maszynowego ;sprzedaż zbednych środków trwałych !
5 mln zysku minimum a to jest ok 1 zł na akcje w pierwszym roku!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KOMPAP 0,87% 23,20 2025-12-22 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.