Macieju,
Gdybyś był w porządku (jak nie jesteś) to pisząc o sprawie Hydrobudowy, podałbyś rzetelnie, że moja prognoza została przedstawiona na forum w momencie kiedy akcje tej spółki kosztowały ponad 4.40 a prezes miał sprzedać HB Hiszpanom po 4.06. Wtedy prognozowałem spadek tych akcji do 2.10. Po blisko dwóch latach kurs zatrzymał się na tym poziomie i wykonał korektę w górę, a następnie zanurkował. To co ja mam brać odpowiedzialność za głupotę Wiśniewskiego
tego prezesa z wizją ( jak go przedstawiali na stronach PBG). To ja się ciebie pytam, czy kurs PBG spadł do poziomu 2.10 czy od razu przeskoczył na kilka groszy. Należałeś do ludzi, którzy śmiali się z tej prognozy jeszcze powyżej 4 zeta. Powiedz jak można zachować się tak niemoralnie i pisać to o czym piszesz i stawiać mi zarzuty. Kiedyś obiecywałeś donieść na mnie do prokuratury i chwaliłeś się tym na forum. Dzisiaj również to powtórzyłeś, bodaj na forum TVN.
Zrobiłeś to raz to zrób to ponownie. Jesteś śliski jak węgorz a twoja moralność pozostawia panią Dulską daleko w tyle. Czy ty sam siebie się nie brzydzisz ? No powiedz, czy goląc się nie zbiera ci się na wymioty.
Teraz zapewne wielu ludzi posłuchało twojego sygnału kupna Barlinka. Wielu mających stratę leszczy dokupiło z nadzieją na uśrednienie tej straty. Wielu przez twój sygnał kupna zrezygnowało z wyjścia z tych akcji a był to ostatni dogodny moment. Dostaną tak po dupie, że aż im gacie pospadają. A wiesz przez kogo ? Przez palanta zwanego Maciejem z Krakowa i jego znamienite sygnały kupna. Stawiasz tu jednoznaczne prognozy i ci biedni wymęczeni spadkiem drobni akcjonariusze podatni na takie słowa nadziei ugotują się jak nic.
A w zasadzie TY MACIEJU z Krakowa ich ugotujesz. Mam nadzieję, że dadzą ci popróbować tej zupy.
CK
CK