Zdrowa spółka nie traci ok. 3% klientów na głównym produkcie w kwartał :) do tego sami się przyznali do różnych błędów które uderzyły w ich wizerunek stąd też taki ubytek klientów przychód w dolarze niby wzrósł ale dolar się zamknął po 3.83 pln a i rentowności nie mają takiej jak wcześniej dawniej mieli ok 50% ostatni kwartał se policz 46% wychodzi albo mniej nawet juz nie pamietam. Myślicie ze to jednorazowa sytuacja? Z tą utrata klientów? Bo ja myślę że jak tak przywalili -1000 to minimum z 3-4 kwartały liczba klientów im będzie lecieć. No chyba że to był taki szacher macher żeby uwalić kurs i zebrać po taniości i ograc ulice ale jeśli tak to to mi też się nie podoba. Tylko i wyłącznie ze względu na podejrzenia o szacher macher mam tu jeszcze 1/4 pakietu jakby nie to to bym wszystko sprzedał. Bo jak im ma lecieć liczba klientow teraz przez np kolejne 3 kwartały to nie ma sensu tego trzymać...Bo i tak moim zdaniem będzie niżej w takiej sytuacji szczególnie jak zachowają to tempo -1000 na kwartał xD