Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,43 zł , zmiana od tamtej pory: 13,95%

Re: Bardyo dobrze że PiS wygrało wybory

Odnoszę wrażenie że ktoś się mocno przestraszył.
Po necie krążą teksty -wklejam
 W Płocku panika
Ponoć się już pakują. Laptop wczoraj rozpuszczał plotke, że palili wszystkie zdjęcia z Millerem i Hetkowskim. Palili swoje legitymacje PZPR a na pakatach Z. Ziobro zmazywali zero a dopisywali Thebeściak

Piszą też na forum że Damian ledwo utrzymywał się w szkole.
Ostatnie ruchy wyglądają na takie jakby ktoś chciał kogoś wykolegować i zostawić na lodzie bo dokonuja takich ruchów rzekłbym niemożliwie idiotycznych wg mojej subiektywnej oceny.
Wychodzi na to że jedna strona została dobrana wg kryteriów poziomu inteligencji i ktoś dobrze dobrał ludzi.
Myślałem że to sama góra a teraz domniemam że jest ktoś ponad tym kto pomału chce palić mosty lub jest tak mocny że przygląda się z Daleka i tylko postawił parę pionków na skraju szachownicy

Nie myslcie że to tekst o PMI tylko raczej odnośnik do tytułu postu.
Odnośnie PMI to niebawem ruszy maszyna której nie da się już zatrzymać.
Tak mi się wydaje takie małe a kłopotu będzie co niemiara
Nie warto było nas oszukiwać.
Dziś bym napisał inną bajkę uproszczoną.

Nie musisz nic robić tylko emitujesz obligacje.
Masz znajomego jakiegoś z zarządu spółki
Za swoje obligacje kupuje od niego akcje w emisjii prywatnej np po 3 zł /wtedy gdy kurs jego spółki jest np po 1 zł/
To ważne bo naganiacze napiszą że urośnie do 5 zł bo ktoś kupił po 3 zł i musi zarobić.I właśnie dlatego płace mu po 3 zł aby kurs urósł i abym dobrze sprzedał swoje akcje.Moge mu zapłacić obligacjami po 10 zł ale ktoś by mógł się zacząć zastnawiać a tak to kupi akcje a ja mu szybciutko sprzedam.Obligacji sobie dodrukuje ile chce i jeszcze jedno kólko i jeszcze jedno To tak w skrócie a jeszcze jako przezorny założył bym jakąś spółeczke np budowa w Peru czy Gabonie .Zawsze jak co się wytłumaczę że archeolog zajął teren pod badanie cywilizacji Majów .A pieczątke do tego to mi zrobi Pan Kaziu co robi pieczątki i dorabia klucze w galerii
A obligacje krążą po rynku lub świecie

Śmieszyło mnie jak raz czytałem raport pewnej spółeczki co po kursie 1 gr była scalona i jeszcze jest dużo niżej a miała zaparkowane obligacje za bodaj 95 mln zł hehehe gorący kartofelek ale u nas bananowo jest

INTERESY BY SIĘ KRĘCIŁY SUPER jakby nie to PMI
Było tak super że zatracono poczucie Rzeczywistosci
Na razie zyczę Pisowi jak najlepiej -ja nie głosowałem na nich ale ludzie co głosowali chcą rozliczeń, a raczej normalności.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.