Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: bankier leci na 7 zlotych

i teraz takie teksty ze dajmy szanse zarządowi, zeby nie było ram czasowych,
a kto te ramy sobie wyznaczył kto bebnił od kilku mięsiecy ze wezwanie dojdzie do skutków jest duzo oferentów i cena 17,5 to min i pózniej tzn 10 grudnia przeciez wiadomo było ze sytuacja sie zmeniła w stosunku do października mówic tekst że to naprawde końcówka nie moge zapewnic ze wezwanie dojdzie do skutku do końca roku ale ogłoszenie inwestora jest wielceprawdopodobne ( tak mozna wywnioskowac z wypwoediz p.Kuz.)
i mówienie ze są zarówno inwestorzy branżowi jak i finansowi 10 grundia chodz wielce prezes mci co nigdy nie umieją sie przyznac do porażki mówił ze na począrku grudnia w gre wchodzą inwestorzy branżowi a finansowi nie kupują
a co do mci mam wrażenie ludzie tam pracujący lub zarząd nie umieją sie przyznac do porazki
porażką jest hoopla.pl gdzie fundusz mci wyceniał udziały w hoopli na ponad 25 mln zł
a sprzedał je za co kolo1,5 ale nie oni musieli napisac przeciez zarobilismy od poczatku tak inwesytvji tylko ze w ciagu roku straciliscie 20 mln zł na hoopli
tak samo jest z innymi przypadkami
a do prezesa mci troche pokory i teksty kiedys wypowiedziane ze o kursie mci przeciez ja dobrze zainwestowałem sprzedałem akcje mci po 30 zł a odkupiłem za 7,5 zł
a te progi to co były swiadczą tylko o braku znajomosci rynku kapitałowego
100 zł w 2011 roku miało byc a jest w 2009 2 zł
czyli jak mozna ocenic management mci ocena sytuacji na rynku dla funduszy venture capial i Private equite jest bardzo ważna a w szczegolnosci dla mci
a mci nie ma złych spółek w portfelu ale niech osoby z mci zejdą na ziemie !!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BANKIER.PL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.