Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,18 zł , zmiana od tamtej pory: -52,39%

Re: Baltic Pipe na dniach

czekam, i pewnie nie tylko ja
kurcze w tych godzinach nie bede mial czasu przeglądnąć go ale po reakcji rynku chyba się połapię
dopiero jak wrócę z pracy to przeczytam

Dres: teraz grube ryby chyba jeszcze pływają i patrzą i czekaja na drugi etap zwały, ale porządny raport da chwilę spokoju ze społka rentowan i nie grożą jej kłopoty

jak pisałem mam jeszcze mls i dzisaj plw wymieniłem na tsgame pod wyniki za pierwszy q i pod chiny, moze wkoncu dostana certyfikat

ale jakos zalezy mi na gazie zeby tutaj bylo dobrze

mls na razie jak sie ie poprawi na gpw to jakos bezsilny, tam chyba tez jais fund sie skraca

ten po......dol.....lony wirus musi sie uspoic zeby to jakos zaczelo byc spokojniej, na razie korona rządzi , niestety i pewnie ze 2 miechy potrwa to jeszcze

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TESGAS -0,51% 1,96 2026-02-09 15:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.