no wlasnie tuti, jesli pojade na walne (wyglada na to ze bede), to jednym z podstawowym tematow jakie bede chcial poruszyc z krzysztofem to mozliwosc zmiany ceny wymiany warrantow na akcje emisji nr9, jaka to zarzad moze teraz ustalac dowolnie, obecnie jak wiemy jest to 1,92, ale zarzad moze spokojnie ustalic cene na 19,20 tak zeby "niewlasciwi" warrantowicze zostali z warrantami do konca ich waznosci. co prawda obecnie mam sporo wiecej akcji niz warrantow ale ojro do ojra i jest lodeczka zacumowana w chorwackiej marinie.
mi tez chodzi o to zebym wymienil po 1,92 (a najwyzej po 2,35), wymienil oczywiscie jesli cena na rynku bedzie biegala duzo powyzej bo obecnie moge kupic znacznie taniej, co zreszta od stycznia robilem.
spokojni o cene wymiany moga byc ludzie ktorzy nie odpisaliw grudniu jak stalowy, w miare spokojni ci ktorzy odeslali listem poleconym i maja potwierdzenie jak np ja, reszta nie ma szans na wymiane po korzystnej cenie jesli zarzad bedzie "podarzal" za cena rynkowa - wszystko to oczywiscie jesli cena rynkowa bedzie podarzac za wyobrazeniami (tym razem moimi)