Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,50 zł , zmiana od tamtej pory: -87,40%

Re: awans z 300 na 218...

Tutaj nikomu nikt nic nie kaze kupować. Tym bardziej brać kredyty pod mieszkanie. Nikt nikomu nie każe sprzedawać
Ja nie radze ani tego ani tego. NC jest dla tych co chcą pomnożyć pieniądze i są przygotowani je stracić.
Pewnie zaraz napisze że Pani kolejny raz że jestem PR albo ze spółki i namawiam (wyłudzam) od kogoś kasę.

Moja decyzja , moja ksa i moje ryzyko. Szansa na zarobek też moja.
A Pani dziękuję bo cokolwiek ma Pani w swojej głowie poukładane na razie działa to na moją korzyść bo mam plany kupować, najlepiej tanio.
Ja wierzę że ta spółka będzie dochodowa i już, Jak ktoś nie wierzy to niech zmyka. Jeszcze pare wolnych groszy mam to odkupię a potem płakać nie będę. Myślę że będę sie cieszyć. Przyszłość pokaże. Cokolwiek się stanie to się stanie.
W nosie mam to że się to Pani nie podoba.
Dla mnie nie jest Pani żadnym autorytetem a Pani zachowanie jest żenujące.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BTCSTUDIO 0,00% 0,19 2026-03-25 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.