Gra jest zimowa wiec wypada ja wydac zima moim zdaniem stad grudzien ....aczkolwiek taki listopad tez nie bylby zly ja na miejscu ludzi ze spolki spojrzalbym w okienko wydawnicze i wydal gdzie nie bedzie konkurencji...z tym ze powinni oglosic z miesiac wczesniej zeby gra sie zbudowala przez ten miesiac na wishliscie...generalnie ewidentnie widac zjawisko ze gry ktore maja miesiac do premiery rosna na wishliscie steam....takze o ile nie ma sensu informowac o wyjsciu gry pol roku wczesniej i wpisywac tego na steam i odradzam to spolce... to 1 miesiac czy 3 tygodnie wczesniej juz warto...bo wtedy juz gracze faktycznie dodaja do wishlisty ze zaraz premiera...z krotszego najazdu niz 3 tygodnie moim zdaniem tez nie warto jechac bo tnie sie czesc sprzedazy czyli np poinformowanie i wpisanie na steam daty ze gra za 5 dni tez bez sensu bo to jest moim zdaniem sciecie czesci sprzedazy i gra sie nie zdarzy zbudowac z mojej 5 letniej obserwacji wishlist steam wynika ze poinformowanie 3-4 tygodnie przed premiera o grze i podanie jej na steam jest optymalne. I tak zalecam zrobic spolce ;) Pozdrawiam prezesa i akcjonariat