Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  280,50 zł , zmiana od tamtej pory: -1,43%

Re: Atomic Jelly, widzieliście ?

Wklejony fim ma 11 tysięcy i został opublikowany PONAD miesiąc temu. Ja pisałem o fimach opublikowanych za ostatnie 30 dni przed dodaniem opini. Może dla Ciebie to mało warta opinia, nie interesuje mnie to, odpowiadałem na post innego użytkowania, który konkretnie poprosił mnie o rozwinięcie mojej poprzedniej myśli.

Poza tym forum ma to do siebie, że może wypowiedzieć każdy byle na temat, że Tobie się moja opinia nie podoba to Twój problem nie mój.
Chyba, że chciałbyś wziąć udział w jakiejś konstruktywnej rozmowie i możesz przytoczyć dowody na to, że ta gra cieszy się jednak całkiem sporym zainteresowaniem graczy to przytaczaj, chętnie poczytam i może nawet zmienię zdanie, jeśli mnie przekonasz.
Fakt, że wklejony filmik ma 11 tys. odtworzeń niespecjalnie zmienia perspektywę moim zdaniem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLAYWAY 0,00% 276,50 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.