Rysowałem wykres w lutym Marvipolu z opisem
Mamy wybicie dołem z kanału zaznaczone krzyżem smierci 9 listopada 2021 jest po prostu zle
Karą za wybicie dołem z takiego kanału wzrostowego moze byc sroga i oznaczać zejście kursu w dól i podwojenie dołem tego kanału Co widzisz dobrego w tym wykresie to nie wiem była juz pierwsza próbe powrotu do wybitego kanau czy bedie druga chyba nie .Nie zalezy mi na spadkach Marvipolu sam pisaem że spadnie do 7,5 i wzrosty do 15 zł i warto kupić po tej cenie tak to technicznie wygladało nie jestem tego obecnie taki pewny może to byc 6,5 zł ale trzymam za to kciuki .za 7,5 zł Tem krzyż śmierci na developerach to podwyższenie stóp procentowych o wiecej niż 0,5 % w tlistopadzie to zmieniło projekcje kursu nie tylko Marvipolu ale i inych developerów miedzy innymi Atalu tam tez w tym samym dnuiu pojawił sie krzyż smierci ..mnie osobiscie starcza wysoka dywidenda
2022-02-15 21:32
Marvipol wprowadził do sprzedaży 365 mieszkań i (...) [ strona 1 ] - Forum - Bankier.plhttps://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_a524605d7cfa698275b474d24bf75951.png