Witam serdecznie ..............
No i proszę już mamy pierwsze analizy Bumecha wydawane przez Biura ...........czyli to co ja pisałem wam już kilka miesięcy temu i tak jak pisałem wam Bumech będzie szedł na nowe szczyty i nowe ATH które przebije sprzed 4 lat temu ...........przed nami bardzo gorący okres dla spółki i kluczowe informacje które zmienią wszystko i zacznie się bardzo mocny rajd kursu a jeżeli d tego dojdą pozytywne wyniki z Silesii będzie to pędzące pendolino ...........jeżeli podpiszą umowy z zbrojeniówką z RPA i wejdzie produkcja w zakładach w Katowicach gdzie posiadają cały park maszynowy to będzie to spółka najbliższego roku która będzie najmocniej grana i w top 1! i to bardzo słabym szerokim rynku gdzie będzie większa korekta ............. Kurs Bumecha bardzo szybko wtedy wskoczy na poziomy 3 cyfrowe po kluczowych informacjach gdy dojdzie do podpisania umowy i nawet dostania dotacji gdzie spółka może pozyskać ogromne środki z KPO ..........!Na dniach zacznie się kolejny mocny ruch .............i proszę obserwować espi ..................Poniżej analiza przed kolejnym mocnym ruchem ...............
Trend akcji Bumechu uległ zmianie na bardzo silny wzrostowy według DMI/ADX przy 49 pkt., co zostało także potwierdzone przez wykładniczy wzrost obrotów o około 507 proc. wobec mediany aktywności handlu z ostatniego roku. Ruch ten można interpretować w ramach metody Wyckoffa jako "znak siły", po okresie akumulacji. Wzrost ten ma podłoże fundamentalne w postaci listu intencyjnego dotyczącego produkcji pojazdów wojskowych oraz korzystnych wyroków sądowych. Przy bieżącej cenie 16,80 zł i oporze na 34,74 zł, stosunek ryzyka do potencjalnego zysku jest niezwykle korzystny. Niska beta (około zera) pozwala na dywersyfikację portfela w obliczu pogorszenia nastrojów na GPW wokół banków i KGHM.
Pozdrawiam TradingPolischStain