W jednym wątku tu gdzieś padały pytania o AT więc nakieruje was troche.O mnie ---> Inwestuje ponad 20 lat i cały czas się ucze,na błędach oczywiście też,nie jestem jasnowidzem ale z AT idzie bardzo dużo wyczytać,ja mam takie coś że często inwestuje na "pałe" :D w sensie nic nie wiem o spółce itd,patrze na wykres,decyduje sie na kupno i często mi się zdarza pięknie trafić,ostatnio teraz na czasie,CIG,odradzam teraz kupno bo troche zaszalał,tu wlazłem właśnie ze względu na AT bo widzę fajny wzrost,obroty wzrosły,coś ma się podobno wydarzyć :D od was wiem hehe i łącze wszystko w całość.Polecam strone www.stockwatch.pl. dla mnie czytelne wszystko,dużo bajerów,jak wejdziecie w wskaźniki a jest ich tam za dużo he,to możecie sobie wybrać co was interesuje,ja bazuje na dwóch bo jakoś mi przypadły do gustu,Macd i Rsi,jak sobie je załączycie to pod spodem wam się wyświetli i może się wam jakaś lampka zapali zielona co tu się szykuje :D Ja to jakoś widze z wyprzedzeniem,nie panikować bo tu coś jest na rzeczy :)