Skopiuję jjeszcze to co napisałem wyżej :
Dnia 2020-08-18 o godz. 09:20 ~Hofens napisał(a):
> No chyba o to chodzi abym miał coraz drożej.
> >
> > Franek no co ty?
> > Wolę dobierać do góry niż uśredniac od dołu.
> >
> > 1zl nie będzie
> > SMA już na 1.5 a trend wzrostowy po tak długim okresie "konsolidacji" a bardziej bez ruchu. Może nabrać tępa szybciej niż myślę.
"tępo" powiadasz? Nie chcę być uszczypliwy wytykając ortografię ,ale kupowanie waloru drożej miast taniej nie brzmi za bystro.To wybicie jest już zakończone.Teraz nieunikniony etap dystrybucji a następnie zbiórki tego co obecnie dystrybuowane.Tak się to odbywało,odbywa i odbywać będzie.Przykro mi że kogoś tu demaskuję ale ten elementarz każdy zna.Ty wydajesz się mieć coś z tym wspólnego choć się nie przyznajesz,ale próbujesz cierpliwie sterować.Nie obraź się,ale posterować to Ty sobie możesz przyciskiem w spłuczce po porannej toalecie...Nakupiliście akcji i co z tym teraz robić?1,84 też jeszcze dobry zarobek,tylko kto to kupi?
Koledze Rafałowi powiem tylko że jego 300 tysi mi nie imponuje,choć gratuluje Mu sukcesu,i że pomaga wcisnąć ludziom papier który potem będzie im bezlitośnie odbierany,pamiętaj bowiem Rafale że fundamenty spółki to jedno a gra giełdowa grubasów to zupełnie inna sprawa i że powyższe idzie w parze tylko wtedy gdy jest zgodne z aktualnym interesem.Nie wiem natomiast czy jesteś tak naiwny (pomimo zdobycia tych 300tysi które mają zbudować nasze zaufanie do Ciebie) czy po prostu jesteś jednym z grona.Pzdr.