Dnia 2020-07-15 o godz. 15:00 ~DannySon napisał(a):
> Dziś dokupiłem odrobinę, dla równego rachunku.
> To co odpycha od spółki to całe bagno z aferą Getbacku, wycofaniem licencji oraz karami finansowymi etc.
> Dopiero pokazanie wyników przez Rockbridge jako "spadkobiercy" operacyjnego Altusa powinno zmienić trend.
danny pamietaj to SPRAWA POLITYCZNA!
po 2 latach nic nei ma ani aktu oskarzenia,ani zadnych dowodowto wszystko wynika z braku wiedzyi politycznego dzialania szalencow z PIS!
przeciez kazdy wie kto jest ciotka Osieckiego itd,ze popiera PO ,ze zna ludzi PO itp itd,czysto polityczna sprawa,ktora doprodzila do tego wszystkiego co mamy,i powiem wiecej....tutaj bedzie jakz  optimusemkluska swoje zarobil,wiadomo weicej stracil,ale wygral a spolka po wsparciu Jakubasa min dzis jest wiadomo gdzie :mysle tu nie tylko o wycenie rynkowej bo ta jest ABSURDALNA!!!!,ale o jakosci produktu,uslug jakie reprezentuje!
Musza przedsatwic co beda roic,albo najlepiej skup aby mozna bylo w sytuacji obecenj zweiskzyc ta wycene,bo niestety wygral ciamajda ,i az strach pomyslec,jak oni dobija gielde PISprzygluy....jak dla mnie Altus powinien sprzedac aum,gotowke wyplacic w skupie cala i tyle.Nie wiem czy mogliby sie zajac majac ta "polityczna łatke" przypięta za sprawa polityczna GETBACK!
wiadomo wynik polroczny to głownie wynik Rockbridge i tyle...co dalej to jest pytanie,zmiana nazwy na ALTUS SA,tonci nie zmienia bo dalej politycznie rozgrywane jest.