Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: alkortrade i patrowicze? Finhouse Compress Bmmedical - co dalej?

Dnia 2012-02-25 o godz. 19:18 ~Kuźniar napisał(a):
> I już wiadomo skąd się wzięły ostatnie wzrosty na
> konkretnych obrotach. Wg mnie papier jest cały czas
> konsekwentnie zbierany od słabych rączek. Akurat tą
> spółeczkę mam nie prześwietloną, ale już rozumiem
> komunikaty po ogłoszeniu progu, że chcieliby zwołać NZWA.
> Mamy kolejnego Hermana i rajd na 10zł?

Czy ktoś coś wie
> więcej o Alkor Trade? Strona jest dosyć skąpa więc
> właściwie nic nie wiadomo o nich. Czy to znaczy, że młody i
> stary Patro będą teraz robili inwerstycje przez takie
> spółki ja ta? Ogólnie nie znane. No chyba, że ktoś z was
> wie więcej o całym tym zamieszaniu...

Obroty obrotami, ale już od dawna się uspokoiło. Oby temat z Don Padro był prawdziwy :) Czego i sobie i Wam życzę :D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLFA 0,00% 0,25 2016-06-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.