Dnia 2012-01-17 o godz. 19:34 ~gonzales napisał(a):
> myślałem że wątek jest po to aby wymieniać opinie na temat
> danej spółki miedzy osobami w gorącej wodzie kompanymi a
> tymi którzy zachowali trochę zimnej krwi, aby przekonać
> nieprzekonanych, namówić nienamówionych itd. ale widocznie
> się myliłem.
marre, należysz do grupy dystrybutorów akcji
> Pbs czy o co chodzi? bo rozumiem że w Twojej opinii jakoś
> ktoś nie wydaję ochów i achów to niech sie lepiej nie
> odzywa?
No muszę się wtrącić nie był bym sobą.
Co do spółki chyba zapomniałeś kto jest głównym akcjonariuszem.
Po-pierwsze spółka ma rating AAA
Nie jest zadłużona i czwarty kwartał będzie prawdopodobnie na plusie choćby ze względu na ceny mięsa które nieźle galopowały przed świętami. nie zapominajmy o niedawnej emisji i ludziach którzy mają akcje po 0,32 gr i mogą teraz sprzedawać z zyskiem ja mam średnią teraz 0,38 i też mogę sprzedać z zyskiem ale wiem że w tym przypadku cierpliwość popłaci i to z nawiązką ci co mają sprzedać to sprzedadzą i ci co mają teraz kupić to kupują.Wysypują sie ci co chcieli teraz szybko zarobić i mają na to okazję sprzedają z zyskiem i przechodzą na inne spólki które w tym okresie rosną a ta stoi bo jakoś dużych spadków nie widać i nie sądzę żeby się pojawiły w najbliższym czasie.W tej chwili mamy ewidentną konsolidację przed wybiciem oczywiście górą i tak będzie tylko trochę cierpliwości ale na spadki to naganiaj ja jestem za czekam z Antkiem ma 0,39 i 0,40 i podejrzewam że tyle co chcemy kupić to nikt nie odda.
Pamiętam swego czasu jak miałem Beefsana po 0,33 i było wielkie jęczenie jeszcze większe niż teraz a wciągu paru tygodni było ponad 1,90 .
Także mając za plecami bank który zainwestował Miliony jestem spokojny tutaj o swój kapitał przynajmniej to co mówią to robią nie karmią marzeniami jak na połowie spółek śmieciowych na GPW np,,Petrolinvest itd. Także Przypomne ci twoje wypowiedzi w odpowiednim czasie.