Dnia 2020-10-13 o godz. 19:11 ~Piotrek napisał(a):
> Ja tylko żałuję, że na polskim "ale urwał" mnie nie ma. Sam się wypisałem z Mercatora kilka tygodni temu. I d.pa. Wyniki za q3 przerosły moją wyobraźnię. Życzę MLSS i MMD jazdy również po wynikach, a nie tylko po espi :))
Piotrek, wyniki to przyjdą najwczesniej po I kwartale przyszłego roku. Ale my tu w Polsce i Amerykanie u siebie czekaliśmy na jakis pierwszy znak, że szpitale będą stosowac Compuflo. Wydaje się, że ta umowa przecina dywagacje.
A pamiętajmy, że mamy wstępną umowę o współpracy z Departamentem Obrony USA poprzez Red One Medical. Sprawa zawisła pewnie przez Covid, ale na pewno zostanie odblokowana.. Wszystkie ichnie DPS-y dla weteranów czekają na nasze Compuflo. I wojskowe szpitale w bazach na całym świecie. Info o takiej umowie - już komercyjnej- zrobi wrażenie na rynku.
Teraz to musi wszystko wypalic - w sensie zaiwerania typowych komercyjnych umów. Tak jak pisał ten gość w ostatnim artykule na Seeking Alpha - będzie to sporo trwało. Ale to dobrze - Milestone jak widac poprawił komunikację z nami (starzy akcjonariusze wiedzą, o czym piszę) i teraz będziemy spokojnie czekac na kolejne ESPI w rodzaju :" Perwsza umowa na sprzedaz Compuflo w Kanadzie", "Pierwsza umowa na sprzedaż Compuflo we Francji", "Pierwsza umowa na sprzedaz Compuflo w Chinach " itd.
Teraz siedzimy, czekamy. Wyniki nie mają w najbliższym półroczu żadnego znaczenia. Ale to powinno być półrocze zawalone ESPI.