Apropo z tym Orłem Białym dzisiaj dostał następny co Prezydenta popierał i jego środowisko, oni jak coś popierają to nic za darmo zostają wynagrodzeni od razy a my co gówno z makiem mamy.
Tak jak kiedyś pisałem jak nie mam nic z tego popierania to niech ich łupi Pan Ziobro i kładzie na podłogę o 6 rano szczególnie tych z Orderami. Ale oni byli sprytniejsi od nas i wmówili to nam ,ze to będą nas nad ranem w kajdankach wyprowadzać haha.
Tak się robi z pajacami.
Jest taka w życiu zasada pamiętać patrzysz pod kontem co Ty z tego będziesz miał i czy będziesz miał możliwość coś ukraść i nawet niech Ci chociaż dadzą darmową prostytutkę to wtenczas robi się wyjątek i głosuje się na taką partię a jak nie mam nic z tego to głosuje na Pana Ziobrę i Kaczyńskiego niech i łupią ich bo oni mają dostęp do wszystkich dóbr a my nie i nam nic nie grozi ,ze wyjdziemy nad ranem w kajdankach bo nie mamy dojścia do niczego.
Większość to kupuje niestety taka jest prawda a druga połowa nie idzie na głosowanie bo tak im zlasowali mozg ,ze niewiedzą co mają robić i o to im chodzi.