Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ale news!!!!!!!!!!

Mirek,

to nie jest tak, po prostu nie codziennie można coś nowego powiedzieć.
Co jest pewne ? To, że Orco to niebezpieczny papier, może przynieść niezwykłe zyski, a może jeszcze zjechać.
Nie zniósłbym psychicznie gdybym cały portfel mam w orco. Na GPW jest wiele ciekawych spółek. Polecam forum http://www.vipexpress.pl/bsk/
(trzeba się logować) gdzie w miłej atmosferze szukamy tych okazji rynkowych.

Jestem trochę zły na siebie, bo parę dni temu myślałem poważnie o Gancie (też przeceniony deweloper ) i w sumie deweloperka w tym roku musi odbić, ale Gant już ruszył.... z kopyta.... a ja bez akcji... Też pomyliłem się odnośnie Cersanitu. Brałem po 12,54 i trzeba było poczekać dwa dni... sprzedać, i dalej kłusować...

Ciągle nie rozumiem tej awersji do BBDevelopment, ale serdecznie polecam - mam przekonanie, że tu ryzykuje się mniej... A Orco, no cóż, nie mam takiej więzi z tym papierem jak Ty, ale go lubię. Kolejny raz sprzedałem z niewielkim zyskiem i będę z boku obserwował co będzie się dziać. Jak zacznie się odpał można zapłacić te 10% więcej, ale bez kiszonki.... i z mniejszym ryzykiem... Jeżeli tu nie nastąpi wybicie górą to jednak możliwy jest boczniak choć życzę wszystkim na tym forum super zysków!

Orco avanti!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORCOGROUP 0,00% 4,08 2026-02-04 13:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.