Mirek,
to nie jest tak, po prostu nie codziennie można coś nowego powiedzieć.
Co jest pewne ? To, że Orco to niebezpieczny papier, może przynieść niezwykłe zyski, a może jeszcze zjechać.
Nie zniósłbym psychicznie gdybym cały portfel mam w orco. Na GPW jest wiele ciekawych spółek. Polecam forum http://www.vipexpress.pl/bsk/
(trzeba się logować) gdzie w miłej atmosferze szukamy tych okazji rynkowych.
Jestem trochę zły na siebie, bo parę dni temu myślałem poważnie o Gancie (też przeceniony deweloper ) i w sumie deweloperka w tym roku musi odbić, ale Gant już ruszył.... z kopyta.... a ja bez akcji... Też pomyliłem się odnośnie Cersanitu. Brałem po 12,54 i trzeba było poczekać dwa dni... sprzedać, i dalej kłusować...
Ciągle nie rozumiem tej awersji do BBDevelopment, ale serdecznie polecam - mam przekonanie, że tu ryzykuje się mniej... A Orco, no cóż, nie mam takiej więzi z tym papierem jak Ty, ale go lubię. Kolejny raz sprzedałem z niewielkim zyskiem i będę z boku obserwował co będzie się dziać. Jak zacznie się odpał można zapłacić te 10% więcej, ale bez kiszonki.... i z mniejszym ryzykiem... Jeżeli tu nie nastąpi wybicie górą to jednak możliwy jest boczniak choć życzę wszystkim na tym forum super zysków!
Orco avanti!