Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,92 zł , zmiana od tamtej pory: -76,98%

Re: ale jazda na szerokim, masakra ...

No właśnie. Ulica tego nie wchłonie przy tej cenie. Spółka ma mocne fundamenty i ostro rozpycha się na rynku OZE. Więc tutaj raczej wejdą fundusze i tak jak piszesz, będą chciały kupić duże ilości, przy których każda nazwijmy złotówka ma ostre przełożenie.
Wers, masz dobrą średnią 39, więc całkiem bezpieczna poduszka. Mi udało się po dwóch ostatnich zakupach zejść na 55 i chyba podziękuję, poczekam z boku na rozwój sytuacji. Najwyżej nie zarobię. Miałem okazję posłuchać ostatnio wywiadów prezesa i spółka naprawdę fajna, ale mam przeczucie, że w styczniu będę mógł kupić więcej w lepszej cenie.

Inny scenariusz jaki może być, to powolne wpuszczanie papierów w rynek z podbijaniem kursu. Powinno dać to lepszy zysk, ale potrzeba na to więcej czasu. Potem może być ostra korekta. Jak będzie, zobaczymy, niepokoi mnie tylko ostatnie ostre podbicie kursu. Ewidentnie wygląda, jakby ktoś był lepiej poinformowany.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV 7,80% 0,44 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.