Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  26,00 zł , zmiana od tamtej pory: -30,77%

Re: Ale desperaci w tych cenach sprzedają!

Raczej traktuję to co piszesz jako niepoprawny optymizm. Jestem na cigu od jakiegoś tam czasu. Sgwc2 - mylące są te komunikaty i zero konkretów ze strony spółki. Doświadczony developer który miał 40 baniek długu wywalił większość pracowników po snajperze3... Tutaj trzykropek bo zarzutów jest wiele i niedociągnięć, które mógłbym wytykać. A firmę postawiła kolejna emisja z zeszłego roku na nogi, kasa którą na szczęście sgwc zaczął generować starczyła na utrzymanie. Sgwc2 jak się zwróci we wrześniu to będzie sukces bardziej obstawiam przelom październik/listopad. A o UL nie będę nic pisał bo nie ma to sensu, akcji nie posiadam i nie kupię, a wszedłem tylko dlatego tutaj, bo jakiś dzieciak się podszywa pod moją ksywę na co zwrócił mi uwagę @1pln który zapewne też tu siedzi. Tak więc czas pokaże kto miał rację. Ciga mogę kupić w przedziałach 1,2-1,26 ew lekko poniżej 1,3. Tutaj zakupów robił nie będę bo tak jak pisałem za mała płynność, a przez co spread ogromny (choć nie powiem myślałem z początku żeby wchodzić na debiucie nie mniej większość debiutów ostatnimi czasy to chwilowa podbitka i niekończący się zjazd. Tutaj o dziwo jakoś się trzyma i nawet urosło).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
UNILABGAM -0,67% 18,00 2024-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.