Oj ludzie, ludzie. Co ma do spadków brak wolnych akcji w obiegu. Przeciwnie, kiedy nie ma akcji do handlowania to przecież powinno rwać do góry, że aż hej, co pięknie pokazał Drągowski.
Powtarzam, dopóki tutaj będą obrażać Bogu ducha winnych inwestorów to tak będzie. Dopóki tutaj będą nazywać tych, którzy przecież mają prawo sprzedać swoje akcje "ostatnimi łajzami" to ten walor będzie spadał.
Ale ja wpadłam tutaj z czym innym. Chciałam podziękować neon_genesis_evangelion, za dobrą radę. Posłuchałam i nie weszłam w ALC. Kupiłam Cognor, tam na ich forum, nikt nikogo nie obraża.
Acha i jeszcze jedno, nazywanie inwestorów, którzy sprzedają swoje akcje, które kupili za swoje pieniądze, "ostatnimi łajzami" to jest obrażanie i wypada takiemu komuś zwrócić uwagę, Panie Neon. Natomiast nazywanie kogoś, kto nie ma włosów, że jest łysy, to nie obrażanie tylko nazywanie rzeczy po imieniu, tak mnie uczono, Panie Neon..
Życzę powodzenia. Może jak przestaną ukazywać się na tym forum prymitywne, obrażające innych posty zainteresuję się tym walorem.