Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,04 zł , zmiana od tamtej pory: -75,00%

Re: AL 21 strona-przygodowe

Dnia 2015-03-17 o godz. 12:17 ~kerk napisał(a):
> Panie Rav. jak czytam pańskie teksty to się zastanawiam jakie masz pan zadanie do wykonania
> bo akcji tej spółki pan nie posiadasz ..

Chyba pisałem że posiadam. Do ciebie niech też dotrze że te forum nie wpłynie na to że kurs wzrośnie czy spadnie.
To może mi ty powiesz co ja takiego nieprawdziwego napisałem?
Przedstawiłem tylko opis jak zachowuje się liczba grających od 4kw 2014 roku do chwili obecnej, czy to nieprawda? Przecież możesz sobie to sprawdzić na wykresie czy to takie trudne, możesz sobie przejrzeć forum z zeszłego roku, były linki do pozycji AI na steam.
Oceniam sytuację racjonalnie tak jak ją widzę. Zaglądałeś w raporty z 2013 ?
Mam akcję i liczę że uda mi się znów zarobić ale nie pisze głupot o odpałach, poprzednio też tak pisano i co jak się skończyło, jak bym posłuchał został bym przy 6gr a tak wyskoczyłem, niestety po 6 nie sprzedałem a mogłem,poszło niżej, teraz kupiłem po 3gr i czekam.

Po prostu większość ma te akcje i ma wbite do głowy wzrosty na 20 lub więcej i kosmiczne wyniki sprzedaży a to absurd.
Dlatego jak ktoś coś normalnie napisze to nieprzyjmują do wiadomości i docinają.

A pan sadddam nie dawno pisłał że jest tu z powodu recenzji i pytał się czy warto wejść po 4,5 gr może stąd te jego zgorszenie.

Kurs zatrzymał się na 3gr, sporo się tego tam przemieliło. Wielu się napaliło i kupowąło bez opamiętania po 6,5,4 a tu niespodzianka i poszło na 3gr co wywołało panikę i spory obrót na 3. Ktoś odebrał sporą liczbę akcji tak to widzę.
Nie chce mi się licyć ale będzie tego około 35mln, wątpie że to mu drobnica mamy to wszystko.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.