Dnia 2017-03-19 o godz. 17:05 ~PREZES napisał(a):
> JA KUPUJE W PONIEDZIAŁEK NA MAXA !! BO JESZCZE NIGDY NA INNEJ SPÓŁCE NIE WIDZIAŁEM TYLU NAGANIACZY NA SPADKI CO TUTAJ !!!!!! JEŚLI SPÓŁKA JEST TAKA ZŁA TO CO TUTAJ ROBICIE ???? WYSTARCZY ZAINWESTOWAĆ GDZIE INDZIEJ !!!!!!!!!!!!!!! JESTEŚCIE TU PO TO ŻEBY KUPIĆ JAK NAJTANIEJ !!!!!!!!! PROSTE DLATEGO JUTRO KUPUJE !!!!!!!! CHARYTATYWNIE TUTAJ NIE SIEDZICIE W NIEDZIELE POPOŁUDNIU !!!!!!!!!
Nie wiem jak inni ale tu jestem po to aby przestrzec innych naiwnych inwestorków. Ty oraz inni naganiacze na kupno tych akcji macie w tym swój cel aby zwabić innych naiwnych i nieświadomych żeby móc dobrze sprzedać swoje akcje serii D.
Ten sam schemat co wy robicie tutaj stosują od lat z powodzeniem SłoneczneInwestycje sp z o.o. i oni zarabiają zawsze a drobni zawsze tracą i tutaj będzie podobnie. Ostatnia akcja SłonecznychInwestycji była na Hetanie, kurs wystrzelił z kilku groszy do ponad 3zł i po kilku miesiącach mamy powrót do 4 groszy. W między czasie mnóstwo drobnych kupowało po wysokich poziomach i zostali z nic niewartym papierem na dziś. A najlepsze jest to, że jak któryś coś źle napisał o spółce to zaraz lawina pozytywnych komentarzy i naganiaczy, że zaraz kurs odbije, itp.