No sprzedali sprzedali zły znak wszystko wskazuje na to że się wysypią. Hmm trochę mało jak na to ile tu te fundusze siedziały i na tak ważny moment i szansę które są . Spółka już trochę wzrosła racja zapewne opinia zarządu będzie że cena jest godziwa . Tylko że godziwa cena to nie wszystko liczy się też rozkład sił. Niedawno było wezwanie na Ropczyce i to w dużo bardziej marnej cenie za jakieś grosze ułamki wartości a spółka też w rozwoju i tam to się nie dziwię większościowy ma już pełnię władzy może przeprowadzić wszystko spółka jest w jego bezczelnych rękach ale tutaj to zupełnie co innego cały czas upierał się będę że oni muszą podniesc cene w wezwaniu tutaj muszą się postarać z ceną bo nie rządzą jeszcze w spółce nie mają bezwzględnej większości za przejęcie spółki należy się premia za pełnię władzy płaci się więcej . Ja mam naiwna nadzieję na taki scenariusz https://www.google.com/amp/s/prawainwestora.pl/2019/02/27/intensywnie-zmieniana-cena-wezwania-na-akcje-pcm/amp/. Tamta spółka była zadłużoną zyski coraz mniejsze ale liczyl się udział w rynku. Widziałem kilka wezwań i spółki są przejmowane za grosze ale najczęściej to wynika że nie ma kto walczyć większościowy ma 70 80 procent i robi co chce tu powinno być inaczej nie można się poddać przy 3 zł !!!