Hi! Doctore, Dawno mnie tu nie bylo i jak wszyscy nie jestem szczęśliwy z tego jak zachowuje się kurs MM. Postanowiłem jednak spokojnie poczekać na rozwój sytuacji, kilka dni temu wróciłem do przegladania informacji na temat spółki. Najnowsza wiadomość to taka,ze 17.08 odbyla się konferencja po wynikach za II kw, wzięli w niej udział najważniejsze osoby związane ze spółką, Jak wiadamo wyniki są generalnie sporo gorsze niż rok temu, wynika to jednak z tego,że w czasie COVID 19, wszystkie spółki medeczne nie związane bezpopśrednio z epidemią ucierpiały. Zatrzymało to też MLSS w rozwoju komercyjnym Compuflo, ale wyniki kliniczne potwierdziły,co najwazniejsze bezpieczenstwo, dokladność i ekonomiczny aspekt urzadzenia, wygląda,ze kwestią czasu jest tylko kiedy bedzie podstawowym narzedziem w anastezjologi nie tylko w znieczulenia zewnatrzoporowych ale rownież w dostawowych i być może w w botoksie. zwięszyła się liczba szpitali gotowych testować Compuflo. Gorszy wynik finansowy to wynik Wand działu odpowiedzilnego za stomatologie,ktora szczególnie odczuła kryzys zwiazany z COVID 19.Firma zostala jednak dofinansowana i ma ponad 19 mi. gotowki na dalszy rozwój. generalnie nie jest żle, a wszystko co najlepsze przed nami. Przy okazji Maxim Group podniósł Gets a Buy Rating do 4$. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych.