Porównaj sobie z innymi grami a potem sprawdź sprzedaż. AI po nagłośnieniu się sprzedało wcale nie dużo i była większa grywalność a teraz bez nagłośnienia, reklamy myślisz że będzie większa sprzedaż fragmentu produktu. Tu nie trzeba być geniuszem żeby ocenić jak to się sprzedaje.
Zobacz na raport jaki słaby zysk, AI już sprzedaje się sporadycznie, nawet prezes to podkreślał, przez 2,5 roku ledwo co się to sprzedało, odliczając cd action, rozdanie za darmo to marna ilość a ty myślisz że ćwierć produkt osiągnie większą sprzedaż.
Łatwo się domyśleć że że sprzedaż jest znikoma, zero reklamy, promocji w jaki kolwiek sposób .
Miała być w maju pełna wersja a co mamy fragment rozgrywki.
A gdzie xbox, gdzie pieniądze wzięte na niego, dlaczego niema żadnej informacji dla akcjonariuszy w tej sprawie, miał być w czerwcu. Ludzie brali emisje na to a teraz ich nie obchodzi co się stało z ich pieniędzmi?
I może by prezes wyjaśnił dlaczego posypał w rynek 4,8mln akcjami po 1gr zamiast pozyskać inną droga ten kapitał, dzięki jego ruchowi mamy 1gr z prawej.
Tam nikt tego nie kontroluje i dlatego robi sobie co chce.
Fajnie by było jak by ta gra odniosła sukces i ludzie odzyskali wtopiony kapitał, tego im życzę, też kiedyś byłem w tym bagnie i zaklinałem rzeczywistość więc wiem jak to jest.