Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: afterfall a this war of mine

nie rozumiem po co ciagnac te update, to tylko odsuwa potencjalnych klijenotw, niektorzy kupili juz gre i widza ze nie ma sensu ponownie sie po nią zgłaszać albo polecac kolejnym potencjalnym graczom, lepiej by było wydać całą wersje gry na jeden raz !! a pozniej ewentualnie jesli gra była by ok dorobic inne platformy
prawda jest taka ze neidawano nad gra pracowało dwoje ludzi, nie mam mozliwości zrobic cego kolwiek w 2 osoby!! teraz podobno mamy 4 osoby, jesli prezes sie do nich wlicza a pewnie tak jest to mozemy miec maksymalnie 3 osoby!
wydaje mi sie ze prezes ciagnie te updaty tylko po to zeby firma poprostu ciagle istniała i dawała prace jemu i jego rodzinie, przez koloejne mieiące albo i lata
zreszta zobaczcie na zarząd 11 bita, jacy ludzie tam siedza , a zobaczcie na zarząd nicolasa, to samo przez sie mówi , jacy ludzie zarządzaja firma, o jakich referencjach
majka opiera sie tylko na steam bo poprostu nie ma nikogo kto by umiał sie zająć inna forma sprzedaży, nikogo od makretingu i jakiego kolwiek pomysłu na sprzedaz gry, najwygodniej jest wpakowac na steam i czekać , po najmniejszej lini oporu
tak fachowcy nie robią !!
życze spółce jak najlepiej ale widząć jej poczynania w czarnych barwach to widze, jestem tez posiadaczem akcji nicolasa i chciałbym żeby osiągnął sukces przynajmniej w połowie jak 11bit
ps. od tygodni śledze steam i nikt nie pobrał gry w ciagu tygodnia,NIKT JEJ NIE KUPIŁ to jest troche przerażające
gra ma około 40 pozytywnych opini to tez jest przerażające! jesli ja bym był prezesem to tylko w gronie moich znajomych uzbierałbym na steamie tyle opini, czasami mam takie odczucie ze prezes chce żeby ta gra sie nie sprzedawała, cieżko mi to wszystko troche zrozumiec dlaczego nie starają sie choć troche wypromować gry

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.