przekroczenie 45 tyg bylo bardzo mocnym byczym sygnalem, wiec powinno byc rowniez silnym wsparciem ( dzisiaj pomacalismy ja prawie). wg mnie na intrach zjedziemy ponizej jednak zamkniecie powinno byc ponad nia. warto tez zwrocic uwage na obroty jakie beda nam towarzyszyc w nastepnym tyggodniu ( powinny byc duzo mniejsze). Poza tym patrzac na wykres dzienny ostatniej fali wzrostowej srednia 15 dniowa stanowila rowniez mocne wsparcie od ktorej kurs odbijal sie kilkakrotnie (obecnie jest to poziom ok 7 zł). wskazniki na dziennym rozgrzane do czerwonosci, za to na godzinowym ladnie sie schladzaja, tygodniowe rowniez ladnie wygladaja. Warto rowniez pamietac iz spolka nie zaprzestala jeszcze skupu swoich akcji ( ostatni komunikat byl bodajze w marcu). Wg mnie brak skupu akcji w kwietniu i maju spowodowane bylo publikacjami raportu polrocznego i kwartalnego oraz znaczna dynamika wzrostu kursu.
wg mnie bedzie to szybka korekta i mozliwe ze pod koniec nastepnego tygodnia przebijemy ostatnie szczyty.
milego weekendu. ide walnac pare browarkow co by zapomniec o gpw ;).
show time :)
pozdr