Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale dopiero teraz mogę. Mhm... jeśli napisałeś - dobrze. Bo sądzę, że to WAŻNE ile osób się zgłosi. Też napisałem. Na razie niech działają (a sądzę, że to robią). Też nie mam odpowiedzi na razie (sam atkże czekam na odpowiedź z Vattenfalla), ale sądzę, że wszystko idzie do przodu. A SII (jak napisał już ktoś wcześniej) - czeka na odpowiedź rudego (a ten ma ciężki orzech do zgryzienia by nie "strzelić sobie w kolano")... . Bo jak tu napisać, że sprawując funkcje związane z dostępem do wiedzy i informacji w spółkach, których sprawa dotyczy..... nic nie wiedział o tym, czy akcje (i ile tych akcji) są sprzedawane, czy nie. Co by nie zrobił - kiepsko mu wróżę. A tak na marginesie.... był kiedyś taki film: Rodzinka Adamsów:))))) I jakoś chodzi mi to po głowie:))))))) 
A tak na poważnie, to tak jak już ktoś tu powiedział. Rozmawiajmy na forum, ale czekajmy. Młyny sprawiedliwości mielą powoli, ale...mielą. I jak sądzę niektórym wydawało się, że KNF nigdy nie nałoży tak olbrzymiej kary na spółkę i nie uczyni z niej pośmiewiska na GPW. A stało się inaczej. 
Czas na odpowiedzialność ludzi.
Na wszystko przyjdzie czas. Na razie Panowie i Panie - szukajcie, zabezpieczajcie screeny, dokumenty, dociekajcie, bo nie wiadomo co i kiedy może się przydać.
Pozdrawiam.