Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: A na WEŚCIE bez zmian podpijanie i zwalanie!

Dnia 2013-06-05 o godz. 09:47 ~12345 napisał(a):
> Dnia 2013-06-05 o godz. 09:42 them napisał(a):
> dla
> mnie to jest woda na młyn, zacząłem grać na krótkich,
> > niższa prowizja, a każdy grosz to 1% (1,5%-0,25% x
> 2
> prowizja = 1%), czyli 200PLN co godzinę, a ruchy
> są
> przecież kilkuprocentowe.

uważaj bo możesz
> popłynąć ....pewnie masz z 3000 akcji skoro tak krótko
> ustawkę robisz

masz rację grubą kasą nie jest tak łatwo przy takich obrotach
westy mam za 30.000pln, kupiłem średnio po 0,57, ale tego nie ruszam do końca sierpnia lub do 1,2PLN, a chciałem trochę pograć za 20.000 ale to nie to samo co na spółkach o dużej płynności.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WESTAISIC 0,00% 0,08 2015-10-30 13:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.