jesteś jeszcze optymistą ,pod warunkiem że posiadasz akcje i tak piszesz ,bo widzisz mam takie wrażenie że bez infa ze spółki i brak komunikatów, !!!! nikt telefonów nie odbiera to chyba coś nie tak ,ale dobrze ze ktoś ma nadzieję ze to ostatnie takie dni i kurs przy jakiekolwiek informacji wróci do jakiegoś poziomu ,jakiegoś nie wiem jak będzie ,ale wiem że paru tu już osobą puszczają nerwy bo jak ktoś stracił kasę to trudno żeby był zadowolony i pisał że będzie cudownie że w USA czy w Europie Brazylii Australii kliniki i szpitale biją się i świetne produkty MEDAPPu bo są świetne tylko dlaczego jest tak źle i nikt nie chce ich mieś na wyposażeniu ?
ja również chciałbym żeby Medapp wrócił na poziom w miarę realny nie na 3-5 zł bo to czysta abstrakcja i nie realne , ale najpierw należy pokazać wyniki na pokazach , targach i lipnych umowach wypożyczeniu ,czy telewizyjnych promocjach nic nie wyniknie tylko rzetelne infa i bardzo dobre wyniki finansowe, to jest ten kierunek !! przypomnę że w obrocie dopuszczonych akcji z 250 przeszło milionów jest tylko 44 mln
GIEŁDA W USA po 12% w górę Azja cała na mocnym plusie ,a my maluczkie żuczki z MEDAPPu dzisiaj znowu dwa razy w dół ? sukcesem będzie jedna sesja na ZERO !!!