Tak, to moje wpisy, poprzednie o których pisałes jakiegos pawelca nie sa moje, nie mam zarejestrowanego nick-a.
Podpisuje sie pod tym co pisałem i wcale sie tego nie wstydze. Tamta sytuacja była diametralnie inna niz teraz. Spolka mocno traciła na wynikach, kurs pikował w okolicach 2,85 a przed nami było jeszcze rozliczenie opcji na kilkadziesiat milionów złotych straty. Dziwisz sie wiec ze tak pisałem ?? Szkoda ze nie znalazłes info gdy w dniu przyznania PP mowiłem zeby wywalać po 20zl, szkoda ze nie piszesz gdy spolka orała brzuchem w okolicach 12zł a ja mówiłem ze bedzie jeszcze nizej, ponizej wartosci ksiegowej. wzsyscy podchodzili wtedy do moich postów tak jak ty teraz a skonczyło na 2,8zł.
Jak widzisz ja nie boje sie przyznac do tego co pisałem, teraz zas mysle ze to nie koniec zabawy, kwestia tez jak zareaguje rynek. pomijam juz wyłamanie z kanału wzrostowego choc dzis mi ispag w bdm nie działa to o ile pamietam tak sie stało. Ostatnia nadzieją jest linia 11zł, jesli i to pójdzie to cena moze byc i 10zł a moze byc 7zł kwestia kto co i jak wywala.
Tyle z mojej strony, zycze wiec wam konstruktywnej polemiki i zarobku na fer.