Dnia 2025-09-14 o godz. 16:21 ~Nowy napisał(a):
> Widze że już sugerujesz że bylem na forum żeby ktoś tanio oddał akcje i żeby je znowu kupował po te info. Otoz jestem na posterunku bo mam akcje. Miałem pakiet po 1,89 ale uśredniłem do 1,71 i tak się składa że jestem w końcu na plusie. Widac po kursie że espi pozytywne ale czy spowoduje to trwałe wzrosty na kursie bez kilku sesji po minus 10 to się okaże. Yeti roslo po podobnym infie chyba 4 albo 5 sesji a tam akcji jest o wiele więcej w obrocie niz tutaj. Miejmy nadzieję że jutro nie będzie już korekty tylko dalsze wzrosty. W końcu wydarzylo się coś co zapowiadałeś po wielu nie udanych i nie trafionych wróżbach. Podczas gdy kurs ciągle spadał ty widziałeś wszystko w różowych okularach i to prowokowało mnie to zaczepnych wypisów. Oktualnie przewidziałem o wiele wiecej niz ty bo po mega wzrostach trawiłem w poziom korekty z pomyłką do 1 gr ale to juz przeszłość. Zobaczymy czy tym razem kurs się utrzyma na wysokim poziomie czy będzie to tylko podbitka pod kolejne kółko spekulantow. A gdzie ten 3 duży akcjonariusz o którym też wypisywałeś ? Ciekawe komu i za ile sprzedadzą biznes gamingowy i co z premierą gry ?
>
Pytasz mnie, który jest odklejony od rzeczywistości, który wymyślił sobie zmianę barwy notować, który wymyślil sobie klientów ze wschodu? Twoje słowa...
A 3 siedzi pod progiem i przejdzie niebawem do natarcia..;)
Wiem jedno, że ty nie wykorzystasz okazji, jaką daje Klaba, aby sowicie tu zarobić i to nie jest moja wizja, ale rzeczywistość do której nie dorosłeś. jak większość tu piszących od piątku i widzących już 10, 20 zł a którzy w poniedzialek już będą sprzedawać... ')