Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  31,70 zł , zmiana od tamtej pory: 230,28%

Re: A ja ciagle skupuje…

Weź już skończ pisać te bzdury. Spółka swoje 5 minut ma już za sobą. Była spekulacyjnie grana pod oczekiwane mega zyski za 2022, oczekiwana dywidendę 75% oraz szumne zapowiedzi Prezesa które okazały się wielka klapa. Uważam ze knf mógłby przyjrzeć się publicznym wypowiedziom Prezesa bo jak na mój gust to miały one charakter cenotwórczy czemu faktycznie towarzyszył wzrost kursu akcji. Jesli by dotrzymał swoich publicznych deklaracji to nie byłoby problemu, ale jak widać nie ma ani dywidendy 75% (a prezes mówił ze celuje w te wartość) ani nowości w tym kwartale a dodatkowo ciężko mówić o tym by akcje ułamkowe były czymś przełomowym a tak o nowości z 2q wypowiadał się nasz Prezes. Do trolli: siedzę tu bo mam te akcje i żałuje teraz ze nie sprzedałem po >35. I żadne konto demo. Pewnie mam więcej niż wielu z naszych forumowych milionerów razem wziętych. Trzymałem te akcje pod dywidendę 75% oraz te nowości Prezesa. Zyski były dobre za miniony rok ale 4 kwartał to były totalna porażka. Uważam ze zostałem nagoniony na te akcje wypowiedziami Prezesa. Gdyby to były tylko jakies forumowe/medialne info o nowościach i dywidendzie to co innego, ale o tym mówił publicznie Prezes! Sam rozważam poinformowanie knf o tyk fakcie bo uważam ze było to nieuczciwe wobec akcjonariuszy i mogło mieć charakter cenotwórczy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XTB -1,04% 104,70 2026-04-27 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.