ja tam nie mam nic do was ani do ciebie jednak często czytam ten wątek i wkurza mnie co tu na siebie wygadujecie. Ty rybka(tak cie zowią) widzisz wszystkona czarno nie widzisz perspektyw dla spółki, Futrak z kolei jest zupełnie przeciwnie, ale zachowuje sie jakby miał monopol na wiedze. Kiedyś tu pisywał jakiś zdezorientowany i coleman, który gadał na spółke w zależności od czego czy posiadał jej akcje. Mój kolega nakupował od cholery akcji i to wszystko powyżej 30 gr. Trzyma do dziś i mówi że nie puści poniżej 1 zł, dlatego od czasu do czasu tu zaglądam, a od kilku dniobserwuje notowania. Widząc, że ktoś wywala a ktoś zbiera pomyślałem sobie, że kupieza 8 gr i wystawie po 9 gr, jeśli to sie uda sprzedać to 11,5% zarobku, a takiego % żaden bank na lokacie nie daje. Nie zdawałem sobie sprawy ze bede miał takiego farta(nie warta jak to napisałem) i w 1 dniu zrobie obrót akcjami. Takie rzeczy to na KGHM robie ale nie tu na bluetax. Udało się, dziękuje i życze wam wszystkim 1 zł (ciekawe kto z was dotrzyma do tego poxiomu cenowego). Właściwie to gdyby zaczeło rosnąć to większość was po wyjściu na 0 od razu bysie akcji pozbyła. Pozdrawiam i powodzenia.