Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,08 zł , zmiana od tamtej pory: -24,64%
Twoje uwagi są bardzo naprawdę bardzo prawdziwe. Ja sam czesc z tych akcji obserwowałem udało mi się bo się nie dałem wkręcić w te mrzonki że to spółka covidowa. Tak jak pisałem to co zaważyło o moich zaintwresowaniu spółka to PT. Można uznać ze tamte pomysły to było albo oszustwo z premedytacją albo nieudany pomysł biznesowy ja zakładam że nieudany pomysł. Więcej sobie dopowiedzieli spekulanci którzy sami być może chcieli wierzyć i wywindowali ten kurs a trochę im paru zawodowców pomogło. Teraz jesteśmy na innym etapie jest PT i ma jakieś plany. Coś się ruszyło mają już pierwsze zlecenie z obszaru B and R. Czekamy co z Granulatem. Można naprawdę się podłamać polityka infornafyjna spółki mnie ciekawi czy wszyscy mają równy dostęp ale formalnie pewnie tak. Nie postepouje się z ludźmi w taki sposób ale cóż. To trochę jak w filmie Va Banque. Trochę taki Dziki Zachód niby firmy deklarują Dobre Praktyki a jk jest w m... Praktyce.... To czasem różnie
Ja jestem zwolennikiem Grubej Kreski to co było przed połączeniem z PT trzeba zapomnieć. Teraz nowi ludzie nowe możliwości i nie jakieś wynyslone niedopowiedziane ale zespół sorawdosnych kreatywnych doświadczonych naukowców których można podejrzewać ze tez chcą zarobić ale nie ze chcą oszukać być może to właśnie historia spółki powoduje że kurs jest n poziomie 8 gr a nie 28 gr.

A wracając do WZA to mylicie się bo każdy głos się liczy. Nawet mając 1 akcje można złożyć protest imienny z wpisaniem do protokołu

Jesli uważamy ze szkoda brać dzień urlopu trącić czas kasę na dojazd że to nic nie da to chociaż przestańmy biadolić i pisać że to granda ze KNF na to pozwala czy GPW. To my ewentualnie n to pozwalamy swoją biernoscia i jeśli już jesteśmy bierni to nie piszmy jakiś bzdur o braku nadzoru ze strony KNF czy innych instytucji bo jeśli się na podstawie i w ramach prawa podejmuje decyzje to one są ważne. Nikt nie zakwestionował nie złożył sprzeciwu. To jeśli tylko obswrwujeny i rezygnujemy że swojego prawa do głosu i wyrażenia sprzeciwu to chociaż nie piszmy głupot.

Ja kieruję się wiara w Nauczycieli Adkademickich naukowców wynalazców. Przy odrobinie szczęścia ta spółka może być wyceniona x 20. Trzeba dać trochę czasu i poczekać na dobre infornacje które być może juz są w drodze

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.