Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,92 zł , zmiana od tamtej pory: -78,15%

Re: 800 pękło

To prawda choć ona nie jest wyznacznikiem powodzenia samej gry. Ja dla przykładu czekam na tą grę ale nie zamierzałem dotować jej w taki sposób. Ogólnie śmieszne są te wszystkie zbiórki, zrzutki jak zwał tak zwał. Mam wrażenie że ludzie mają już tego dosyć. Ja mam! Zrobią grę dobrą mimo wszystko bo ci którzy znają rynek i jej potencjał ( gry nie firmy) jeśli będzie trzeba wyłożą kasę innymi kanałami. Udało im się z gamescomem i choć teorie spiskowe mówią że wynik był kupiony to jednak prawda jest taka że mieli farta! Efektem tego jest ciągły wzrost na liście życzeń. Z pozycji 1250 na 798 powoli do przodu. Pamiętajmy że konkurencja nie śpi i w miejscu nie stoi. To znaczy że jest dobrze. Mam wrażenie że wielu graczy azjatyckich którzy prezentowali demo na YT się do tego przyczyniło. Przy okazji WW2 Bunker nadal pojawia się na liście sprzedaży Steam co cieszy. Ta gra odnosi swój mały sukces sprzedażowy a jest przecież we wczesnym dostępie. Pełna wersja dopiero będzie. Pozdr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTGAMES -3,70% 0,52 2026-01-29 12:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.