Śledząc dalsze posty na forum:
http://www.audiostereo.pl/audio-show-8-9112014_114467.html/page__st__510
1. "Jeśli głośniki za 800 tys. nie grają a Pylony za dwa tys , stawiaja włos na plecach to ja tu czegoś nie rozumiem"
2. "Pylon - mi sie podobało granie , tak samo jak rok temu na mniejszycj paczkach chyba za 998 zł , czy t jakieś audio czary mary nie wiem- pierwsza reakcja po wejściu do pokoju - fajnie gra i zapewne nie jeden tak zareagowałem"
3. "Co do Pylon-ów to tez oczywiście odwiedziłem ich pokój i dźwięk jak najbardziej mnie się podobał . Bardzo dobry produkt w okazyjnej cenie ...Gratulacje .
Niestety tabliczka z niską ceną niektórym degradowała brzmienie ;) "
####################
I ciekawe podsumowanie:
palton: "Z Pylonem jest problem."
jozwa maryn: "Jaki?"
palton: "Dobrze gra, a jest za tani :) Niejeden by chciał mieć taki dźwięk, ale musi wydać więcej... "
To jest chyba największe zagrożenie dla spółki, gdy dobry jakościowo produkt jest za tani to wzbudza zbyt wiele podejrzeń. To taka ludzka natura, wydać spore pieniądze i "czuć" prestiż niż "mieć" jakość dzwięku.
####################
Panowie, tak czy inaczej - AudioShow potwierdza, że teraz liczy się tylko marketing, marketing i jeszcze marketing. Trzeba ostro ruszyć z reklamą a popyt się znajdzie - bo dobry produkt już jest.