i ty naprawdę myślisz że jak tu cos takiego napiszesz to ktoś kto tu przyjdzie przeczyta twoje wypociny nie kupi dentamedu a poleci do artefee i kupi tego twojego bankruta? :/ nie jesteś normalny .. współczuję matce...
pamiętaj, tu już raczej nikt nie wywala prócz animatora :D więc możesz sobie i do ćwierć grosza robić a nikt ci nie sprzeda :) ja np. mam czas i sobie mogę wisieć baaardzo długo.. naprawdę długo , i sobie poskubię jeszcze nieco :)
także mi to jest na rękę, czemu? bo wiem co się dzieje ... :) reformy dają efekty i to się liczy. po drugie, koleś - tego bankiera i tak nikt poważny nie czyta więc .... :) ja se robię zabawę z nudów piszę te bzdury a ty widze że na poważnie z ty artefe :/ za ambicję sobie wziąłeś opchnięcie komukolwiek tego swojego śmiecia :/ żałosny jesteś. podpowiem ci tak, NIE BABRAJ SIĘ W TEJ CHWILI NA NC BO NIGDZIE NIC NIE UGRASZ. POCZEKAJ NA LEPSZE CZASY!!! po drugie IDŹ NA DWÓR, WIEM ŻE JEST JESZCZE ZIMNO ALE PRZYDA CI SIĘ PRZEWIETRZENIE TEJ ŁEPETYNY GORĄCEJ OD KOMBINOWANIA GDZIE TU JESZCZE KIT WCISNĄĆ Z TYM G. KTÓREGO NIKT NIE CHCE ODE MNIE ODKUPIĆ :/
I Z TYM LEKARZEM TO NA POWAŻNIE , POSZUKAJ POMOCY :/ BO MASZ EWIDENTNIE PROBLEM