Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,15 zł , zmiana od tamtej pory: -41,57%

Re: 5 procent

Jestem na Juju od 2016 roku.I takiego obrotu nie pamiętam.Jestem na giełdzie od ponad 20 lat i widzę wiecej aniżeli inni.Przy tej podaży kurs powinien tąpnąć ale ktoś to odbiera i pilnuje kursu.To raczej nie spekulacyjne ruchy bo puścili by niżej.Bardziej stawiam na Zarząd.Znali potencjał gry.Przekładali premierę.Może potrzebowali czasu by coś przygotować większego kalibru.Akcje odebrane po taniości od tych którzy w innych okolicznościach by ich nie oddali tak łatwo.Do raportu za 3 q nie spodziewam się tutaj newsa.A co będzie w raporcie to okaże się14 listopada.Ja nam jedną zasadę wierzę w swoje założenia i uważam że nie trzeba ulegać baraniemu pędowi.Cierpliwość to najlepsza cecha inwestora.I jeszcze jedno dobrymi rasami to jest droga do piekła wybrukowana.Na giełdzie gra cała moja najbliższa rodzina lecz nawet z żoną nie narzucamy sobie co kto kiedy i za ile ma kupić i sprzedać.I to się sprawdza.Więc czytajcie tu wszystko ale miejcie swoje rozumy bo ludzi nieomylnych nie ma..Wszystko co napisałem powyżej też może być błędne.Ufajcie na giełdzie tylko sobie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUJUBEE -1,12% 0,71 2025-12-19 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.