Do Petrussa
W momencie pisania tego tekstu myślałem jak wielu ze info zostało ogłoszone po to by odwrócić ten słałby bo saby ale trend wzrostowy który zaczynał nam sie kształtować gdyż jak może zauważyłeś spółka ta nie miała w zwyczaju ogłaszać zadnych informacji w trakcie trwania sesji. I moje pytanie, które zadałem było natury retorycznej. Oskarżanie mnie ze znów sie zapakowałem jest śmieszne bo gdybym tak postepował to wiadomo jak bym pisał, Od pewnego czasu sie nie udzielam na forum gdyż nie mam nic merytorycznego do dodania ponadto to co do tej pory na forum napisałem. Co do wezwania co miałem do powiedzenia to powiedziałem a głównie moje wypowiedzi dotyczyły ceny wezwania i dnia. A jak wynika z ostanich kroków podjętych przez akcjonariusza mniejszościowego tę kwestię rozstrzygnie sąd a nie nasze dywagacje ogłosza czy nie ogłoszą. Dla mnie osobiście złą wiadomoscią jest rezygnacja prezesa ale ty zaraz zarzucisz mi naganianie na spadki a to tylko fakt. Ponadto niezarzucaj komuś tego czego napewno niewiesz a wysnówasz wnioski być może na podstawie własnych zachowań.
Pozdrawiam