Forum Giełda +Dodaj wątek
Do Petrussa
W momencie pisania tego tekstu myślałem jak wielu ze info zostało ogłoszone po to by odwrócić ten słałby bo saby ale trend wzrostowy który zaczynał nam sie kształtować gdyż jak może zauważyłeś spółka ta nie miała w zwyczaju ogłaszać zadnych informacji w trakcie trwania sesji. I moje pytanie, które zadałem było natury retorycznej. Oskarżanie mnie ze znów sie zapakowałem jest śmieszne bo gdybym tak postepował to wiadomo jak bym pisał, Od pewnego czasu sie nie udzielam na forum gdyż nie mam nic merytorycznego do dodania ponadto to co do tej pory na forum napisałem. Co do wezwania co miałem do powiedzenia to powiedziałem a głównie moje wypowiedzi dotyczyły ceny wezwania i dnia. A jak wynika z ostanich kroków podjętych przez akcjonariusza mniejszościowego tę kwestię rozstrzygnie sąd a nie nasze dywagacje ogłosza czy nie ogłoszą. Dla mnie osobiście złą wiadomoscią jest rezygnacja prezesa ale ty zaraz zarzucisz mi naganianie na spadki a to tylko fakt. Ponadto niezarzucaj komuś tego czego napewno niewiesz a wysnówasz wnioski być może na podstawie własnych zachowań.
Pozdrawiam
  • 5 mln Autor: andronom1
  • Re: 5 mln Autor: ~trefl
  • Re: 5 mln Autor: ~Cześ
  • Re: 5 mln Autor: ~Petruss
  • Re: 5 mln Autor: andronom1
  • Re: 5 mln Autor: ~jaro
  • Re: 5 mln Autor: ~kleks
  • Re: 5 mln Autor: ~selukam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CCENERGY -1,27% 0,31 2025-10-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.