Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,50 zł , zmiana od tamtej pory: -0,93%

Re: 400-500

1. Twórca jakże tego ważnego i meteorycznego posta powinien w nawiasie napisać ironia mile widziana, także też to uczyniłem pisząc o walucie Wietnamskiej.
2. Zacznij metorycznie odp. na moje posty, które ci odpisuje, bo widzę że masz z tym problem.
3. To, że wisisz na haku zapewniony na forum, że zaraz poleci na 12 zl, twoje frustracje są w pełni uzasadnione,(nie mam żalu) też na PXM kiedyś wisiałem, na szczęście przed wojną na Bliskim Wschodzie pozbyłem się całego papieru na GPW, bo widziałem co się święci.
4. Cały czas zapominasz o qwerciku na pewno czuję się pominięty i mu smutno, następnym razem dołącz go do twojej elitarnej listy.
5. Piszę się na eksperta od Bliskiego Wschodu, już mam przerobione koło 20h różnych wywiadów. Polecam u Rymanowskiego Live Dr. Wojciech Szewko.
6. Nie urodził się jeszcze taki któremu można dogodzić, wysyłam linki z artykułami, analizami, wywiadami, ŻLE, nie wysyłam ŻLE, Natomiast akceptowalne wpisy pełnej metoryki na tym forum to rakieta, pompka, widłowy w górę, UP UP UP (ironia)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLIMEXMS -2,49% 7,43 2026-03-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.