Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,60 zł , zmiana od tamtej pory: -92,59%

Re: -40% w miesiąc

Czyli co, liczy się jak gra wyglada? Jak dobrze to hajs się robi sam, jak drożdże? Może graj w wizualizacje architektoniczne, ładne są. Aaaa sorry, zapomniałem ze Ty o grach wiesz tyle co Ci koledzy opowiadali.

Wiem i rozumiem, że tu jest fajnie, cieplutko, już tak napierdziane konkretnie ale wyjrzyj za to swoje okienko i zobacz jaki jest realny odbiór gry, wśród jej adresatów a nie mini-kasztanów z bankiera. Popatrz na streamy polskie, niemieckie, na komentarze.
Ta gra nie będzie sukcesem na miarę żadnego wiedźmina, czy innych do których tak chętnie się ja porównuje. Ale myśle że się dobrze utrzyma i mowie to jako gracz starej daty, który niejedno już widział. Warto tez mieć na uwadze że wydawcy póki co chyba nawet nie zaczęli jeszcze marketingu, poza paroma postami na fb. A jeśli dobrze pamietam to dawno temu na walnym była rozmowa o tym, ze maja konkretny budżet na marketing.

Wszystko przed nami, a zamiast wróżyć ze słupków, patrzyłbym na graczy. To oni są wyznacznikiem sukcesu a nie te mądrości na forum.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
THEDUST 0,00% 0,92 2026-01-08 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.