Dnia 2021-09-08 o godz. 21:43 ~Tes napisał(a):
> Jest ok. Czekamy na wyniki i podział zysków.
Firma o nędznej reputacji. Zainwestowałem w dwa fundusze MiS i Spółek wzrostowych. Chciałem umożyć jednostki funduszu spółek wzrostowych i złożyłem zlecenie i po 5 dniach zadzwoniłem na infolinię i stwierdzono, że nie mają takiego zlecenia dopiero po mojej ostrej reprymendzie chyba , ze stosu papierów wygrzebano moje zlecenie i zrealizowano w ostatnim terminie 7 dni. Potem wysłano na mój adres pokrętne wyjaśnienie.
A teraz ciąg dalszy na stronie internetowej wycen pojawia się ciągle wycena z 29.03. i nikt nie raczy tego usunąć.
I dalej wyceny funduszy generali i Quercus pokazują się terminowo przed m 17.00 i rzadko z niewielkim poślizgiem a tymczasem jest godzina 22.00 i nie ma bieżącej wyceny. podobnie poprzednia wycena z dnia 21.09. pokazała się dopiero dziś około 10 -11.
w przeszłości były podobne. sytuacje. CZY TAKI FUNDUSZ MOZNA UZNAC ZA WIARYGODNY.
Jeszcze jedna uwaga nie można mieć pretensji do funduszu o spadki notowań funduszy obligacji były dobre lata kiedy fundusze przynosiły zyski. Niestety kiedy stopy procentowe rosną (te prawdziwe nie 0,1 Glapińskiego) to funduzse tracą. Ale tak jest jak za inwestowanie biorą się amatorzy z brakiem znajomości specyfiki tyzh funduszy.