Masz tutaj rzetelną analizę tych rewelacji, rozłożoną na czynniki pierwsze: https://www.rynekzdrowia.pl/Choroby-zakazne/Szczepienia-na-COVID-19-wywolaly-fale-nowotworow-Analizujemy-kontrowersyjne-badanie-z-Korei,278718,22.html
Nie dziwi mnie, że łykasz takie baity, skoro pasują do Twojej narracji, podręcznikowy przykład efektu konfirmacji.
Ale spokojnie, możesz dalej na tym forum chwalić się po jakiej cenie kupiłeś akcje i kiedy je kupiłeś. Mam wrażenie, że nie wytrzymasz - jak przynajmniej raz w tygodniu o tym nie napiszesz, od ilu lat masz akcje, kiedy je kupiłeś, w jakich przedziałach. Tak jak przy okazji postu o szczepionkach, piszesz, ja zrobiłem, ja mówiłem, ja przewidziałem, ja kupiłem. Jest to patologicznie wręcz, bo z taką regularnością, pragniesz uznania społecznego. Z czego to wynika ? Próbujesz zapewne tym rekompensować spore kompleksy lub brak sukcesów na innych polach. Nie ma szans byś się przyznał publicznie (efekt wyparcia). Niemniej, wygląda na to, że to forum to jedne z nielicznych miejsc, gdzie czujesz namiastkę kontroli, skoro musisz się tutaj tak natrętnie dowartościowywać.
Podoba mi się nasz cichy układ, że wchodzimy w dyskusję, natomiast czytając tą błagalną prośbę o uznanie opartą na głupotach bliskich własnych przekonaniom i tej ciągłej ona- nizacji tutaj, nie wytrzymałem, wybacz :)
Możesz zaprzeczać, ale zwykła obserwacja czyjegoś zachowania mówi o człowieku bardzo wiele.....