Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: 3 z przodu oddana bez walki!!!

Pamiętam jak rok temu w czerwcu dostałem mały wpierdol na Ampli, brałem w przedziale 3-3,2 bo wydawało mi się tanio, za kilka dni spuścili papiera na 2,68, spanikowałem bo miałem prawie -15% w plecy (fakt, że na niewielkiej kwocie ale i tak byłem wqurwiony), na pierwszej podbitce wywaliłem koło 3 z niewielką stratą. Co było potem można zobaczyć tu: http://stooq.pl/q/?s=apl , nawet powyżej 4 można było wkrótce sprzedać. Więc nie panikujcie tylko szykujcie kasę na zakupy, czerwiec coraz bliżej, mam nadzieję, że spuszczą APL nawet niżej niż rok temu (tak jak zrobili ostatnio na DGA, MZA i paru innych papierach, które ostatnio zaliczyły roczne minima, takie ODL po bardzo dobrym raporcie kwartalnym spuścili na 2,26, a parę miesięcy temu chodziły ponad 4 ) - generalnie im bardziej spadnie tym mocniejsze będzie wybicie, a nastąpi ono kiedy już porzucicie wszelką nadzieję. Dobrze wiecie, że tak to działa, tak gruby tłucze szmal na spanikowanej drobnicy. W każdym razie ja ustawię się na zakupy koło 2,50, bo spadek w te okolice wydaje się nieunikniony - i tak po wakacjach kurs będzie duuużo wyżej.

Mam nadzieję, że was trochę pocieszyłem. Trzymajcie się, nie pękajcie, korzystajcie z promocji.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AMPLI -4,52% 0,95 2025-09-29 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.